IV Trobada d’alumnes de llatí de 4t d’ESO

28 de març (ANTE DIEM QUINTUM KALENDAS APRILES)

La Via romana del Capsacosta és una autèntica obra d’enginyeria d’importància monumental i un testimoni excepcional d'un període històric de gran transcendència per al nostre país.

En diversos trams presenta un excel·lent bon estat de conservació. Aquesta calçada era denominada Via Annia i era un ramal de la Via Augusta. Des de Figueres entrava cap a la zona de muntanya, i després de travessar la plana de Bianya s'enfilava pel Capsacosta i seguia cap al coll d'Ares, per tornar a enllaçar després, ja dins la Gàl·lia, amb l'esmetada via principal.

Els murs, guarda rodes i tota la resta d’altres elements de la Via romana del Capsacosta posen de manifest l'extraordinari treball de construcció realitzat uns dos mil anys enrere. Un dels camins d'itinerància ressegueix la Via romana del Capsacosta, des de Sant Pau de Segúries (Ripollès) fins al pas dels Traginers (Vall de Bianya).

Excursió Capsacosta compartida (jtrivin2.viaannia@blogger.com)

He compartido un elemento contigo
Bona tarda, sóc el cap d'equip del grup Rahola1. En aquesta carpeta adjunto les imatges triades de la via del Capsacosta.    Si us plau informeu-me sobre si heu rebut aquest missatge,    Dani Padilla 
Carpeta
Este correo electrónico concede acceso a este elemento. Reenvíalo solo a personas de confianza.
Google Drive: crea y comparte contenido, y guárdalo todo en un solo lugar. Logotipo de Google Drive

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada