IV Trobada d’alumnes de llatí de 4t d’ESO

28 de març (ANTE DIEM QUINTUM KALENDAS APRILES)

La Via romana del Capsacosta és una autèntica obra d’enginyeria d’importància monumental i un testimoni excepcional d'un període històric de gran transcendència per al nostre país.

En diversos trams presenta un excel·lent bon estat de conservació. Aquesta calçada era denominada Via Annia i era un ramal de la Via Augusta. Des de Figueres entrava cap a la zona de muntanya, i després de travessar la plana de Bianya s'enfilava pel Capsacosta i seguia cap al coll d'Ares, per tornar a enllaçar després, ja dins la Gàl·lia, amb l'esmetada via principal.

Els murs, guarda rodes i tota la resta d’altres elements de la Via romana del Capsacosta posen de manifest l'extraordinari treball de construcció realitzat uns dos mil anys enrere. Un dels camins d'itinerància ressegueix la Via romana del Capsacosta, des de Sant Pau de Segúries (Ripollès) fins al pas dels Traginers (Vall de Bianya).

FOTOS VIA ANNIA GRUP 2

1. Garrotxa mil·liari 2
2. Garrotxa paviment 2
3. Garrotxa traçat en serpent 2
4. Garrotxa plataformes de gir quadrades 2
5.Garrotxa fileres de pedres 2
6. Garrotxa Pilons guarda-rodes. 2
7.Garrotxa Murs de contenció 2
8. Desaigües 2










2014-05-08

La imatge no es mostra.

Mira o comenta la foto de: Roser Adroher Vallmajor »
Google+ fa que compartir al web sigui com compartir a la vida real. Més informació.
Entra a Google+
Has rebut aquest missatge perquè Roser Adroher Vallmajor l'ha compartit amb jtrivin2.viaannia@blogger.com. Anul·la la subscripció a aquests correus electrònics.
No pots respondre a aquest correu electrònic. Visualitza la publicació per afegir-hi un comentari.
Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043 USA

Fotografies excursió Capsacosta

Hola bon dia, sóc el cap d'equip del grup Rahola1. Fa unes dos setmanes et vaig enviar les fotografies del capsacosta via Drive, però sembla ser que no han arribat. Aquí adjunto el link on les podreu trobar